Braderie Park Matilo

Op zondag 30 juni kan je de lekkere koekjes van anneliesbaktkoekjes kopen op de braderie in Park Matilo bij het buurtcentrum. Profetenbrood, Goudse moppen, hernhutters, spritsen, boterbiesjes… ze zijn er allemaal. Ook is er een uitgebreid glutenvrij assortiment met oa. Weesper moppen, bitterkoekjes en vanillekoekjes. Deze laatste zijn zonder geraffineerde suiker.

Niet alleen voor zoete koekjes kan je bij anneliesbaktkoekjes terecht. Wat dacht je van manchego-tijm of heerlijke sesam-kaaskoekjes?

De braderie is van 10 tot 15 uur, zakjes kosten € 2,50 en speciaal voor de braderie koop je er drie voor € 6,95! Geniet van het mooie weer en kom een kijkje nemen op de buurtmarkt!

Bijenmarkt afgelast

Op 8 juni had je de lekkere koekjes van anneliesbaktkoekjes kunnen kopen op de Leidse Bijenmarkt. Ware het niet dat de weergoden roet in het eten gooiden. De harde wind en slagregens noopten de organisatie om het evenement af te gelasten.

Binnenkort vind je anneliesbaktkoekjes op de braderie van het buurtcentrum Matilo. Hou deze pagina in de gaten.

We zijn begonnen!

Annelies maakt heerlijke, zelfgebakken koekjes voor bij de koffie, thee of voor de kleine trek. Ze maakt de koekjes met de klassieke bakvormen.

Hernhutters, spritsen, speculaasjes en Goudse moppen zijn mooie, nostalgische koekjes die herinneringen  oproepen.

Annelies levert aan kleinschalige horeca en particulieren. Eenmalig, bijvoorbeeld voor een feest of jubileum, of vaker!